Iets leuks doen met familie of vrienden? Of bent u op zoek naar een sportieve activiteit voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan is een golfclinic wellicht een origineel idee. Een clinic kan al vanaf vier personen en is het gehele jaar mogelijk. Een clinic van 1.5 uur kost € 30,- per persoon. Uiteraard is het mogelijk om uw clinic compleet te maken met koffie, een borrel, een hightea of een lekkere maaltijd. Informeer naar de mogelijkheden via de mail of 0512 38 35 90.

Komt u naar de golfclub om aan een clinic mee te doen, dan is de ingang van ons parkeerterrein te herkennen aan de witte vlag met ‘Golf’ er op. Hier kunt u uw auto parkeren. Komt u op de fiets dan hebben we een overdekte fietsenstalling dichter bij het clubhuis, aan de oefengreen van hole 1.

De golfschool is gevestigd in het eerste gedeelte van het zwarte gebouw. Hier wordt de clinic gegeven. Op de afgesproken tijd zult u hier onze pro vinden. U kunt zich verzamelen bij de fruitboom met bank aan de voorzijde van het gebouw. Wij zorgen voor golfstokken en een leuke golfleraar, u hoeft alleen luchtige kleding aan te doen en platte (sport) schoenen. Het mooie weer hebben wij niet in de hand maar bij slecht weer wordt geoefend op overdekte plekken in de driving range.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.