Kijlstra Betonmortel

Kijlstra Betonmortel streeft er naar een product/dienst te leveren die voldoet aan de gestelde eisen van de klant/de opdrachtgever/de eindgebruiker en tevens voldoet aan de vigerende normen. Concreet betekent dit dat zij vanuit hun betoncentrales betonmortel op maat leveren aan de klant in de juiste samenstelling, met de juiste eigenschappen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de afgesproken hoeveelheid en stortsnelheid.

Op al de betoncentrales werkt deskundig personeel waaronder gediplomeerde betontechnologen en betonlaboranten. De moderne betoncentrales zijn computergestuurd en voldoet aan de eisen van ijkwet. Bekijk of Kijlstra Begonmortel iets voor u kan betekenen.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.