Sylvaphane

Sylvaphane uit Tolbert sponsort hole 2 van golfclub Lauswolt. Huub Rombouts is de golfer achter deze sponsor en golft al vele jaren bij ons op de club.

Wij durven te beweren dat iedereen wel eens een product van Sylvaphane in zijn of haar handen heeft gehad. Ook u heeft vast wel snoep, koek, groente, fruit, brood, kaas of vlees gegeten. En al die producten zitten natuurlijk mooi verpakt. Grote kans dat deze verpakking bij Sylvaphane vandaan komt.

Sylvaphane is een productiebedrijf in dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het maken en leveren van folies voor het verpakken van levensmiddelen. Zij leveren aan afnemers in heel Europa verpakkingsfolies. Dat proces gaat van korrel tot plasticzak en daar komt natuurlijk veel bij kijken.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.