De brasserie is zeven dagen per week geopend vanaf 9.00 uur ’s ochtends. De brasserie heeft een ruim terras dat uitkijkt op hole 1 en de chipping green en een aparte ruimte voor zo’n 12 tot 15 personen.

U kunt hier terecht voor de heerlijkste kopjes koffie en thee, prachtige wijnen en diverse cocktails en gin en tonics. De menukaart biedt uitgebreide mogelijkheden – ook vegetarisch – voor lunch, diner en aangeklede borrels. Wij bieden u dagelijks verse seizoensgebonden gerechten met enkele vaste specialiteiten. Informeer ook naar onze wisselende dagschotels.

Als u wilt dineren in onze brasserie of gebruik wilt maken van de sideroom, dan vragen wij u vooraf te reserveren. Wij houden dan rekening met uw komst. U kunt de medewerkers van de brasserie bereiken via 0512 38 35 90/2.

Wintertijd
Het clubhuis is in het winterseizoen vanaf 18.00 uur gesloten. Groepen kunnen op afspraak wel dineren. Bel of mail met de brasserie en vraag naar de mogelijkheden.
Als de baan gesloten is, kunt u er vanuit gaan dat de brasserie ook gesloten is. Behalve natuurlijk als u met onze pachter afspraken heeft gemaakt.

Lunch

U wilt misschien uw rondje golf combineren met een heerlijke lunch? Bekijk hier onze kaart.

Happerijkaart

Wilt u liever borrelen? Haal dan uw hart op met onze happerijkaart.

Dinerkaart

Nu het vroeg donker wordt, hebben we geen dinermogelijkheden. Wilt u toch met een groep komen dineren, mail ons!

Drankenkaart

Na het golfen even uitblazen met een drankje?

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.