Trip Advocaten Notarissen

Dit is Rick van der Spek en hij is de golfer achter de sponsor TRIP Advocaten Notarissen. TRIP Advocaten Notarissen is verantwoordelijk voor de sponsoring van Hole 14 en ‘vertelt’ hieronder waar zij voor staan.

“TRIP biedt zekerheid. Voor als het erop aan komt. Onze specialisten pakken elke juridische vraag op met deskundigheid, betrokkenheid en drive. Met de brede kennis en kunde van een groot kantoor geven wij praktisch en solide juridisch advies in tientallen expertises en branches. Als een van de oudste kantoren van Noord-Nederland is TRIP Advocaten Notarissen een begrip in de regio.


Praktisch advies
Onze dienstverlening is gebouwd op onze pragmatische aanpak. Bij ons geen lange theoretische beschouwingen, maar praktische adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Realistische adviezen bovendien, uiteraard op basis van gedegen dossierkennis en analytisch inzicht. Onze cliënten waarderen onze diplomatieke stijl. Hoewel we met plezier de strijd voor u aangaan, vermijden we waar het kan lange en kostbare procedures. Partijen moeten na een geschil immers dikwijls nog lang met elkaar verder.

Mens centraal
Onze toegevoegde waarde zit niet in de muren van ons kantoor, maar in de juridisch specialisten die zich aan ons verbonden hebben. De individuele kwaliteiten en ervaring van uw advocaat of notaris zijn bepalend voor het gezamenlijk succes. Daarbij staat het onderhouden van een betekenisvolle, persoonlijke en duurzame werkrelatie met onze cliënten voorop”.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.