Bergsma Meubelen

Bergsma Meubelen in Gorredijk heeft een showroom van 10.000 m2 met twee ingangen, aan de zuidzijde (Overtoom) en aan de oostzijde (Wetterwille). U vindt hier alles op het gebied van woninginrichting.

Ze hebben naast een zeer uitgebreide collectie meubelen ook een breed aanbod in gordijnen, zonwering, vloerbedekking, laminaat en pvc vloeren. Zij zijn een bedrijf voor jong en oud met lifestyle meubelen, industrieel of meer klassiek. Van sta op stoelen tot trendy fauteuils, van modulaire banken tot landelijke hoekbanken, u vindt het allemaal bij Bergsma Meubelen.

Uniek is dat ze een eigen meubelmaker in huis hebben. Aan de hand van voorbeelden uit de winkel kunt u uw eigen wensen en ideeën aangeven, waarna uw meubel geheel op maat gemaakt kan worden. Kijk gauw verder voor dè meubelzaak van Nederland.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.