Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign is routemaker sinds 1997 en draagt bij aan de mooiste kano, wandel- en fietsroutes in Nederland, Duitsland en België. Op ontdekkingsreis door natuur en stad verbinden ze in knooppunt- en themaroutes de culturele en landschappelijke rijkdom. Dit doen zij met in eigen huis ontwikkelde software en routeplanners, maar ook door het ontwerpen, aanleggen en beheren van complete recreatieve bewegwijzeringssystemen.

Zo hebben ze bijvoorbeeld alle wandel- en fiets knooppuntroutes in Friesland gerealiseerd. Ze zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in Nederland in hun werkgebied. Jaarlijks maken miljoenen mensen gebruik van deze fiets- en wandelnetwerken en daar zijn ze trots op!

Voor bedrijven ontwerpen zij informatiepanelen, (buiten)reclame, interne wegwijzers en verzorgen het grafisch ontwerp. Zo hebben ze de bewegwijzering in en om Paleis Het Loo ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast verzorgen zij bij Golfclub Lauswolt de bestickering van de holeborden.

Folkersma Routing en Sign heeft alle expertise in huis en is daarom een allround partner. Ze kunnen opdrachtgevers in alle fasen van een project ondersteunen, van advies tot realisatie en beheer. Ze werken duurzaam, zijn innovatief en zijn ISO-9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerd.

Bekijk wat deze allround partner voor uw bedrijf kan betekenen.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.