Van den Brug

Van den Brug is bedrijfslid van golfclub Lauswolt en hij heet u van harte welkom bij zijn autobedrijf. De kernactiviteiten van het autobedrijf zijn de verkoop van nieuwe auto’s, occasions, het uitvoeren van onderhoud en reparaties en de levering van 100% originele onderdelen en accessoires. Ze zijn officieel merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens.

 

In de bijna 100 jaar die Van den Brug bestaat hebben ze een rijke geschiedenis opgebouwd. In 1923 begon Johannes van den Brug vanuit de garage bij zijn woonhuis in Ureterp met de reparatie van fietsen en motoren. 25 jaar later werd Van den Brug één van de eerste Volkswagen-dealers in Nederland. Niet lang daarna ronkten de eerste Kevers door Friesland. In 1958 verhuisde Van den Brug naar een moderne showroom in Drachten, waarna al snel vestigingen in de omgeving volgden. De afgelopen decennia groeide de naam Autoland van den Brug tot ver buiten de provincie uit tot een begrip.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.