Frieswijk makelaar

Met Frieswijk Makelaar uit Drachten kiest u voor gemak en een goed resultaat.

Met de komst van internet is de markt sterk veranderd. Is een makelaar nog wel noodzakelijk en kost het niet alleen maar geld?
Door de kennis en kunde van de markt is Frieswijk Makelaar op de hoogte van alles wat komt kijken bij het kopen of verkopen van uw huis. Hun strategische aanpak leidt in de meeste gevallen tot minder kosten dan wanneer u geen makelaar inschakelt. In een onderhandeling kunnen zij vaak net iets verder gaan door de emotie uit te schakelen.

Verder besparen zij u veel tijd en geven gemak, iets wat niet in geld is uit te drukken. Friewijk Makelaar is dé makelaar met waarde voor de toekomst! Bekijk wat Frieswijk Makelaar voor u kan betekenen.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.