Lauswolt Open

Topgolf in Fryslân:
het Lauswolt Open op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2024.

Een uitdagend toernooi voor golfprofessionals en topamateurs, zowel voor dames als voor heren

Volg de spelers tijdens het toernooi via de Golfgeniusapp.

Download via playstore/appstore
Golf Genius App
Via GGID
met volgende code inloggen:lauswoltopen2024

We kijken altijd uit naar het voorjaar, naar de maand mei, want dan vindt het Lauswolt Open plaats. Het Lauswolt Open is elk jaar weer een feest voor onze golfclub. Het is een toernooi waar golfprofessionals en de beste amateurs van Nederland strijden om de winst. Het 36-holes toernooi wordt gespeeld over twee dagen. Dames, heren, senioren strijden om de winst, ieder van hun eigen tee.

Buiten de eer van de overwinning, wordt gestreden om prijzengeld, zowel voor pro’s als voor de amateurs. Ons toernooi telt ook dit jaar weer voor de toewijzing van de wildcard voor het Dutch Open.

Data
Het toernooi wordt in 2024 gespeeld op 11 en 12 mei. Voorafgaand aan het toernooi vindt op vrijdag 10 mei een Pro-Am plaats voor sponsoren.

Inschrijven
Alle inschrijvingen voor dit toernooi, zowel pro’s, amateurs, dames en heren, gaan via de website van PGA Holland.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.