Hofstee Bouw

Hofstee Bouw is een allround bouwbedrijf. Een bouwbedrijf met jarenlange ervaring, met oog voor kwaliteit. Mensen kiezen voor Hofstee Bouw vanwege hun veelzijdigheid en heldere afspraken. Wat ze beloven, komen ze na. Klanten kunnen dit waarderen en zij zijn ook erg blij dat ze in de loop der jaren samen met de klanten mooie projecten hebben gerealiseerd. Van het bouwen tot een nieuwe woning tot een opmaat gemaakt tuinhuis.

Mensen kiezen voor Hofstee Bouw vanwege de heldere en no-nonsense aanpak. Wanneer u kiest voor werken met Hofstee Bouw dan kiest u voor de volgende garanties: één contactpersoon, duidelijk tijdschema, betrouwbare reputatie, heldere prijsafspraken en afspraak=afspraak. Bekijk wat Hofstee Bouw voor u kan betekenen.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.