Open Dag op 30 maart

Op zaterdag 30 maart is het Open Dag op onze golfclub. Komt u tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in onze keuken?

Van 12.00  tot 16.00 uur staan wij voor u klaar met een leuk programma. U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Wij willen u op zaterdag 30 maart vooral kennis laten maken met de golfsport en er graag over vertellen.

Kennismaken met driving range en oefenfaciliteiten
Wij staan bij de driving range voor u klaar om u wegwijs te maken in de golfsport. Onze pro’s leren u de basisbeginselen van de golfsport. Kunt u al golfen dan doet u gezellig mee aan dit programma.

Kennismaken met onze baan
Na de basisbeginselen laten wij u graag even kennismaken met onze baan. U krijgt dan de mogelijkheid om onder begeleiding van een van onze vrijwilligers het geleerde meteen in de praktijk te brengen door in de baan een aantal korte holes te spelen. Wie weet heeft u talent en krijgt u het golfballetje in een paar slagen al in de hole.

Welkom
Iedereen – van jong tot oud – is op zaterdag 30 maart van harte welkom aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag om kosteloos te ontdekken hoe leuk de golfsport is!

U hoeft geen golfspullen mee te nemen en het dragen van sportieve schoenen is wenselijk. Heeft u nog vragen, mail dan naar de golfclub.

U hoeft zich niet aan te melden. Kom vooral gewoon langs. Zien wij u in ons clubhuis?!

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.